25 godina moje privatne prakse na području estetske i maksilofacijalne kirurgije

Poštovani,
U 2018. godini obilježavam 25 godina privatne prakse na području estetske i maksilofacijalne kirurgije. Koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su mi iskazali povjerenje kroz upite, konzultacije, odlučivši se na operaciju, ili su na bilo koji drugi način cijenili moj stručni doseg i osobni pristup.

dr.Vladimir-Borić1

Ujedno, sa velikim zadovoljstvom vas obavještavam da sam sa renomiranom Poliklinikom IMED temeljem dugogodišnjeg vlastitog iskustva i prepoznavanjem kompatibilnosti u stručnom i organizacijskom smislu, dogovorio suradnju s početkom 1. siječnja, 2018. godine. Od tog datuma, integrirajući dvije izvrsnosti, prakticirati ću struku i djelatnost u prostorijama IMEDa, u Zagrebu, Selska cesta 90. Zaključili smo da na taj način, zajedno možemo postići kvalitetnu sinergiju na obostrano zadovoljstvo, prvenstveno radi vrhunske kvalitete za dobrobit pacijenta.

U pružanju usluge, estetske plastične kirurgije, i dalje ću se rukovoditi načelima ljudske i medicinske etike, stručne izvrsnosti, diskrecije, respektirajući i stavljajući interese pacijenata na prvo mjesto.

Dr. Vladimir Borić